Altijd al willen weten hoe je het optimale uit je sporters haalt? Hoe je ze kunt leren presteren?

Lees dan het praktijkboek ‘LEREN PRESTEREN’ en bekijk ook de bijbehorende site. Beide zijn speciaal ontwikkeld voor trainers en coaches in de sport. Ze zijn echter ook interessant voor sporters en andere begeleiders, die mensen ondersteunen in het leveren van prestaties.
De inhoud is gebaseerd op theorieën en onderzoek uit de (sport)psychologie, sportwetenschappen en pedagogiek. Daarnaast heeft de schrijfster Afke van de Wouw haar werkervaring als sportpsycholoog in de topsport erin verwerkt. Al deze informatie is praktisch gemaakt, zodat trainers van verschillende sporttakken en niveaus er zelf mee aan de slag kunnen.

Op deze website zijn de werkbladen, audio oefeningen, video’s en boeken te vinden, waarnaar wordt verwezen in het boek. Deze oefeningen en tips kunnen toegevoegd worden aan de reeds bestaande training. Op die manier worden zoveel mogelijk aspecten getraind, die van invloed zijn op de prestatie. Daarnaast wordt met deze trainingsstof in kortere tijd hetzelfde (of meer)bereikt met minder overbelasting, meer welbevinden en uiteindelijk betere prestaties.

Pre-order het boek hier